01 diciembre 2005

THE FINAL CUT IN CONCERT


Copía casi integra que la nota de prensa que la gente de The Final Cut ha hecho llegar a nuestra redacción para la promoción de sus conciertos del 2005.

Hi havia alguns rumors de que The Final Cut actuaria abans de finalitzar l'any.
En "los bajos fondos" des de Mendillorri a Granada els comentaris es multiplicaven...
Fins i tot, alguns van trobar a Lady Luck per Las Vegas i van pensar que això era un senyal...
Hi hauria concerts de The Final Cut enguany? Hi hauria maqueta?
Deixarien tranquils als veïns per una vegada?
El cotxe de l'Alejandro tornaria a estar al mig del pas durant el concert?

"Aquesta història fa molt i molt temps que va passar. (...) Freyr el Déu del Sol i de les Pluges estava trist, havia perdut la seva espasa de la victòria i no havia pogut conquistar a Gerda, la verge gegant de la que estava enamorat. La tristor que eclipsava el seu cor l'havia fet plorar tant que no li quedava ni una sola llàgrima... El fet que ni una gota regalimés per la cara del Déu de les Pluges feia que, a Midgard - al món dels mortals- la sequia s'anés extenguent. La fam s'apoderava dels pobres i calia fer alguna cosa per salvar-los i evitar plagues i epidèmies.
Reunits a Asgard, els Déus buscaven desesperadament una solució. Odin no sabia què fer per arreglar-ho i, tot i que no parava de veure de la font de la sabiduria, no en treia l'entrellat al problema. Aleshores va aparèixer Arioch, el Déu del Caos, amb una idea sorprenent.... Crear uns mortals amb capacitat de fer creixer núvols i tormentes i que puguessin despertar altre cop l'esperit de Freyr... Tot i que la idea era descavallada, la situació necessitava de mesures dràstiques i tots hi van estar d'acord. Es tractava de tallar definitivament l'apatia de Freyr; si, fer un tall final a la seva depressió... per això, van anomenar a aquests mortals The Final Cut.... Thor, Déu del Tro, va decidir conferir al bateria del grup el seu poder, donant-li el seu Martell màgic, en forma de baqueta. The Final Cut van ser cridats a actuar a Asgard en presència de l'afligit i cor-lligat Freyr. L'actuació del grup va acabar amb l'apatia de Freyr el qual va començar a plorar (encara no se sap si d'alegria o de tristor) i amb les seves llàgrimes va tornar a fer néixer i florir la vida, fins i tot als recons que havien quedat més àrids de Midgard... Des d'aleshores, en anys de sequia els The Final Cut han d'actuar a petició dels Déus... "... i aquest any ho ha estat.


Bé, no ens hem près cap substància psicotròpica, no... Però després d'haver decidit que "SI" actuarem aquest any i que farem tres concerts, ja tenim més dubtes de si ho hem fet o no!!!!
Així és!!!! PRENEU NOTA:




THE FINAL CUT en concert!!!!!
Dies 3, 6 i 8 de desembre al Montseny!!!!
Aforament limitat!!!


Aquests concerts els podríem batejar de moltes maneres... Inicialment els hem batejat com els Snow Show.... Entenent que Snow, també es pronuncia com "és nou", reflexant que volem oferir alguna cosa diferent... o, fins i tot, que el primer dels tres concerts que farem és, de fet, el nové de la nostra carrera...
Bé aquests Snow Shows que presentarem aquest desembre no estaran preparats com els que vam oferir l'any passat i us garantim unes quantes improvitzacions... però el més important, passar una bona estona amb els amics!

Així que podeu triar!

Dissabte 03/12/2005 A concert in 3-D on D-3
Dimarts 06/12/2005 The Big Bridge concert
Dijous 08/12/2005 A not quite X-mas show

Llastimosament ja sabem d'alguns que no podreu venir per estar fora tot el pont, però us tindrem en esperit!

Què heu de fer per venir? Confirmar-nos a qualsevol de nosaltres tres, la vostra assistència al concert i quin dia vindreu (o quins dies, en cas que sigueu massoques i volgueu repetir!). Donat que l'aforament és limitat (màx. unes 20 persones per dia) quan abans ho digueu, millor!!! No fós cas que pengéssim el cartellet de sold out!!!

Sempre vostres,
THE FINAL CUT
www.thefinalcut.info

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Entrades al 902 25 15 25 i si ets col.lega dels TFC entres pel morro.

Atticus dijo...

Si encuentras el lugar del concierto, claro está!:-p